Kylie Jenner vasárnap adta hírül Instagram-oldalán, hogy február másodikán megszületett második gyereke, akit Travis Scott rapperrel közösen nevelnek. Első gyerekük, Stormi Webster négy évvel ezelőtt mindössze egy nappal előtte, február elsején jött világra. Jenner akkor még nem árulta el sem a a baba nemét, sem pedig azt, hogy milyen névre keresztelték el. Ennek ellenére egy nappal később Jenner anyja, Kris Jenner Instagram-posztjában árulta el, hogy kisfiúról van szó, mikor gratulált a születéséhez.

Jennerékkel kapcsolatban legutóbb Travis Scott miatt írtunk, akinek az Astroworld fesztiválon való fellépésén többen is életüket vesztették.

Kapcsolódó

Travis Scott Astroworld-tragédiájára számítani lehetett, mégsem tudták megelőzni

A houstoni rendőrkapitány már napokkal az esemény előtt aggodalmát fejezte ki a rapper teltházas koncertje miatt, azonban a több száz rendőr és biztonsági őr jelenléte sem volt elég: kilenc ember életét vesztette. Travis Scott többször is érzékelte, hogy elájulnak és orvosi ellátásra szorulnak néhányan a tömegben, mégsem állította le végleg a koncertet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kris Jenner (@krisjenner) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!