A baranyai zenei - és most már részben művészeti - fesztiválon a koncertek mellett más érdekes programok is várják a közönséget.


A 2024-es Fishing on Orfűn négy nap alatt 7 helyszínen 150 zenei program várja a látogatókat. A 2014 óta elővételben telt házas fesztiválra a bérletek 80%-a már a zenei program meghirdetése előtt gazdára talált, a napijegyek is gyorsan fogytak, így már csak szerdai és szombati napijegyek kaphatók, de ezekből sincs sok.

Képzőművészet On Orfű: A Művészet Ünnepe

Nagyszabású tervekkel készül a Fishing idén is, ezekből egy a KÉPZŐMŰVÉSZET ON ORFŰ projekt, amely során a művészet kerül a fesztivál középpontjába. A zenei helyszíneket már ennek megfelelően nevezték el, mint például a Gyönyörök kertje és a Csillagos éj nagyszínpad, valamint az Orfűi Picsahal nagysátor.

Ezen kívül kialakítják a GALÉRIA EGY SZERPENTINEN nevű erdei kiállítóteret, ahol menő és feltörekvő festők, szobrászok, textilművészek és keramikusok műveit csodálhatjátok meg. Lesznek fényfestési alkotások és egy interaktív helyszín is! Azt remélik, hogy a Galéria egy szerpentinen lesz az év leglátogatottabb kiállítása.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!