Hosszú posztban fakadt ki a modell, szerinte vannak, akiknek fáj más boldogsága. Ő azonban csak azt kívánja ezeknek az embereknek, hogy gyógyuljanak meg.


Hosszú posztban fakadt ki az Instagramon Kulcsár Edina, úgy tűnik az egykori szépségkirálynőnél betelt a pohár. Az esküvői fotójuk mellé írt hosszú bejegyzésben ugyan név szerint nem említ meg senkit, de nehéz nem arra gondolni, hogy a poszttal férje, G.w.M. exének üzent. Többek között.

- kezdi az Instagram-bejegyzését Edina. Szerinte egy ideje már így éli az életét, és mindezt „csendben, a lehető legméltóságteljesebben” igyekszik tűrni. Mint írta, sokszor nehéz számára, hogy ne reagáljon a velük kapcsolatos dolgokra, mivel „maximumon ég” az igazságérzete, de az elmúlt egy év nagyon sok mindenre megtanította. Férje szeretete és támogatása az, ami nap mint nap pajzsként öleli körbe, és ez hatalmas lelki erővel ruházza fel.

Sajnos az ilyen embereknek a sötétség az, ami nem engedi látni az igazi boldogságot, ott csak az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak, amit bármi áron képesek elérni, de én még ennyi gonoszság után is képes vagyok hinni a jóban és csak azt kívánom az ilyen embereknek, hogy gyógyuljanak meg! Nekik is jár a boldogság, csak rossz helyen keresik!”

Edina szerint neki tiszta a lelkiismerete, soha senkinek nem akart rosszat, és úgy érzi, emiatt ajándékozta meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbeveszi.

- írta Edina, majd a bejegyzés végén megköszönte G.w.M.-nek, hogy a felesége lehet.

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!