Az is kiderült, hogy a modell és a rapper közös gyerekének arany-fehér színű babakocsija lesz, de Gucci-ruhákat még nem vettek neki.


Már csak napok kérdése lehet, és megszületik Kulcsár Edina és G.w.M közös gyermeke. A pár jelenleg albérletben él, de nem titkolták, hogy egy kertes családi házra vágynak, ahol kislányukkal, az előző kapcsolatukból született gyerekeikkel és új kutyájukkal is kényelmesen elférnek. A Blikk úgy tudja, hogy már meg is találták álmaik otthonát:

Lehetséges, hogy nem véletlenül döntöttek ez a város mellett, hiszen Csuti így közel lehet az Edinával közös két gyerekükhöz, ráadásul a Blikk szerint az egykori szépségkirálynő édesanyja és nagymamája sem lakik messze.

A lap megkereste G.w.M-éket, de ők nem szerettek volna beszélni új otthonukról. Kulcsár Edina viszont elárulta, hogy a babaszobával már jól állnak, születendő kislányuknak pedig nem akármilyen holmijai lesznek.

- mondta az influenszer.

Azt is elárulta, hogy mivel Csutival közös kislánya, Nina babadolgaiból már szinte mindent odaadott a húgának, és a korábbi költözés miatt sok mindent lepasszoltak, a kis Amarának teljesen új holmijai lesznek.

„Márknak fontos is volt, hogy teljesen új holmijai legyenek a kislányunknak. A szobájába már megérkeztek a bútorok, a férjem fogja őket összeszerelni, ragaszkodik ehhez, és ért is hozzá. Bár a fala rózsaszín lesz, de letisztult és egyszerű. A ruhái is ezt a vonalat képviselik majd.

- mondta Kulcsár Edina.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!