A két év szünet után most egyházi szertartással indították újra házasságukat. Naponta olvassák a Bibliát, igéket és tanításokat hallgatnak. Úgy érzik, megerősödtek a megpróbáltatásokban.


Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata újra virágzik. A kajakos és párja két évig külön éltek, de a válásra végül nem került sor, mivel Kucsera mindvégig azon volt, hogy visszaszerezze a családját. Ahogy a Blikk is megírta, az erőfeszítések nem voltak hiábavalók: a sztárpár most már hónapok óta újra együtt él férjként és feleségként. Szabina nemrég elárulta, hogy újrakezdésüket egy különleges esküvővel ünnepelték meg.

– mesélte Szabina.

A vallás azóta is fontos számukra, naponta olvassák a Bibliát, igéket és tanításokat hallgatnak, úgy gondolják, hogy ez erősíti a kettőjük szövetségét.

A pár döntése, hogy egy keresztény ceremóniával is megpecsételik újrakezdésüket, nem csupán jelképes, hanem érzelmi szempontból is jelentőségteljes volt számukra. Az elmúlt évek kihívásai ellenére sikerült új alapokra helyezniük kapcsolatukat, és ez a lépés megerősítette a köztük lévő köteléket.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!