Az elmúlt időszakban felröppentek olyan hírek, hogy véget ért Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága. Ennek kapcsán most a Best magazinnak szólaltak meg, a beszélgetést pedig az utolsó interjúként aposztrofáltak, amit közösen adnak a magánéletükről. Elmesélik, hogy egyáltalán nem igaz, hogy elválnak, viszont a hírnévből fakadó külső hatások egyre jobban megviselik kapcsolatukat, emiatt pedig arra jutottak, hogy nem szerepelnek többé együtt nyilvánosan.

A házasságunk még tart, nem váltunk el, és a pletykákkal ellentétben még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt. A családi állapotunkat nem az tükrözi, hogy van-e rólunk friss közös kép az interneten. Nagyjából másfél évvel ezelőtt megbeszéltük Szabinával, hogy amint Bence első osztályos lesz, kivonjuk a házasságunkat és a családunkat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános oldalainkról. Egyre gyakrabban felismerték a fiunkat, mi pedig nem szerettük volna, hogy bármiféle előnye vagy hátránya származzon neki - és később a húgainak - az ismertségből.

Ezután pedig arra is kitértek, hogy a közös szereplés a kapcsolatukat is mérgezte, mivel konfliktusok alakultak ki közöttük.

Elhatároztuk, hogy bár külön-külön továbbra is fogunk szerepelni, számunkra releváns témákban együtt nagy valószínűséggel nem állunk már kamera elé Gáborral. Észrevettük, hogy nincs jó hatással a házasságunkra az, ha együtt veszünk részt különféle műsorokban. Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt, és ami a jelenlegi énemtől nagyban különbözik.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina arról is beszéltek, hogy ugyan vannak problémáik, de a válás nem merült fel, mint opció.

Természetesen átfut az agyunkon, hogy vajon mi lesz, ha nem sikerül megmenteni a házasságunkat. Jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást. Mindent meg kell tudnunk beszélni - lehetőleg humorral, és nem karót nyelten -, hiszen van három gyerekünk, ők mindennél fontosabbak nekünk. Azt tartjuk szem előtt, hogy ők ne sérüljenek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!