Ráadásul ez egy hosszabb ideig tartó viszony volt több forrás szerint is, nem egyszeri félrelépés.


Csütörtökön robbant a hír, hogy véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. Az egykori kézilabdázó a Story magazinnak árulta el, hogy már nyolc hónapja külön élnek, de a válópert még nem adták be. Azt sem titkolta, hogy a hűtlenség is hozzájárult ahhoz, hogy kapcsolatuk kudarcba fulladt.

A Blikknek egy informátor azt mondta, Tápai Szabina számára pedig mindig a család volt az első, és a gyermekei érdekében mindent megtett azért, hogy egyben tartsa a házasságát.

A lap szerint több forrás is megerősítette, hogy

A Borsnak is arról beszélt a család egyik barátja, hogy több félrelépés is történt, mivel Kucsera „sosem volt a hűség mintaképe”. Elmondása szerint a korábbi sportoló „szeret és tud is élni, amibe a bulizás is beletartozott, Szabina pedig állandóan hívogatta”. A férj ugyan sokat változott, amikor kisfiuk nagyobb lett, ekkor többet volt otthon, de a második gyerek érkezése után egyre kevesebb idejük maradt egymásra a feleségével, így „ki-kicsapongott”.

- állítja a barát.

Azt is mondta, hogy Kucsera olyan házasságot szeretett volna, mint a szüleié, akiknek a kapcsolata a mai napig csodálatos, példaértékű. Kudarcként élte meg, hogy az ő kapcsolatuk nem úgy alakul, de a gyerekei miatt menteni akarta a házasságot. A barát szerint tulajdonképpen már három éve nem volt az igazi az egykori pár kapcsolata.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!