A Fradi-vezér egy dühös Facebook-posztban jelentette be, hogy az eddigi aranyfokozatú támogató Mahart Passnave Kft. szerződést bontott a klubbal.


Dühös Facebook-bejegyzésben akadt ki Kubatov Gábor, az FTC elnöke, miután az egyik aranyfokozatú támogató, a többségében állami tulajdonú, és a Lázár János vezette az Építési és Közlekedési Minisztérium alá tartozó Mahart Passnave Kft. szerződést bontott a klubbal.

- írta bejegyzésében Kubatov.

Szerinte ezzel szemben tény, hogy jobbak lettek, hiszen azóta magyar kupát nyertek, BL-döntőt játszottak, illetve magabiztosan vezetik a magyar bajnokságot. Emellett bejelentettek 4 top igazolást, hogy egy-két éven belül BL-t nyerjenek és a Fradi legyen a világ legjobb kézilabda csapata.

- írta Kubatov.

A klubvezető szerint a Mahart Passnave döntéshozói „igen tájékozatlanok”, fogalmuk sincs az eredményeikről és „a jogtalan döntésükkel ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését”.

„A Mahart Passnave vezére, Bényi Szabolcs, mit sem sejt a nemzeti érzésekről, sem a sport oktatásban betöltött fontos szerepéről. Torkig vagyok az ilyenfajta módszerekkel és emberekkel” - zárta bejegyzését Kubatov, aki egy fotót megosztott cégvezetőről a bejegyzésben, amihez azt írta: „Bényi Szabolcs hátba szúrta kézilabdázóinkat”.

via 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!