A sztárséf és tetoválója már gondolkoznak azon, mit lehetne kezdeni az énekesnőt ábrázoló tetkóval. Előbb azonban egy másik tervet valósítanak meg.


Nemrég az egyik ismert hazai tetoválóművész szalonjában járt Krausz Gábor, írja a Blikk. A sztárséf Instagram-sztorijából az is kiderült, hogy Galler András, azaz Indián a jobb karján dolgozik, vagyis épp ott, ahova korábban Tóth Gabiról is felkerült egy tetoválás.

A lap megkereste Indiánt, aki azt mondta, hogy egyelőre egy másik terven dolgoznak, de már szóba került az énekesnőt pin-up girlként ábrázoló tetkó sorsa is.

„Ez egy teljesen új projekt, amibe most belevágtunk, ám azt Gábor felhatalmazása nélkül nem árulhatom el, mi készül. De tudok a tervéről a régi tetoválással kapcsolatban, ajánlottam is már neki néhány tetoválót, akik kifejezetten takarással foglalkoznak.”

Ezt Krausz Gábor neve elhallgatását kérő ismerőse is megerősítette.

„Mostanában nem került szóba közöttünk a Gabit ábrázoló kép, de Gábor azt tervezi, a közeljövőben átvarratja. Nem szedeti le lézerrel, mert szerinte az csúnya maradna, inkább új motívumot tervez rá, ám még gondolkodik a megfelelőn.”

A Blikk megkereste ezzel kapcsolatban Krauszt is, de a séf egyelőre nem reagált kérdéseikre. Korábban a tetoválásaival kapcsolatban azt mondta:

„Mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és non-figuratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna.”

Krausz Gábor több mint négy éve készíttette egykori feleségét, Tóth Gabit ábrázoló szexi tetoválást. Sokan már akkor kritizálták az alkotást, míg mások szerint ez már akkor is túl merész lépés volt az érzelmek kifejezésére.

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!