A házelnök egy fórumon arról is beszélt, hogy Magyarországnak szüksége van az Európai Unióra, mert a bruttó nemzeti össztermék 80 százalékát azon keresztül realizáljuk.


A magyar Országgyűlés elnöke szerint az amerikai nagykövet nem létezik, az ENSZ propagandaeszköz, az ellenzék hazaáruló, az Európai Unióból viszont nem akarunk kilépni, mert kell a közös piac - derül ki a Telex videós beszámolójából, melyet a Jászapátin tartott szuverenitásvédelmi fórumon készítettek.

Kövér László beszédében több témát is érintett. Többek között David Pressmanről, az Egyesült Államok budapesti nagykövetéről azt mondta:

Szerinte Pressman „helytartóként” jött hozzánk, azt hitte, „egy guatemalai banánköztársaságba érkezett”, miközben „Guatemala már régen túljutott azon, hogy csak így fogadjon amerikai nagyköveteket".

- tette hozzá.

Úgy vélte, hogy jelenleg egy „világszintű világkormányépítés zajlik”. Az Európai Unió ennek egy eszköze, és a szerinte "gittegylet" ENSZ is ezen az úton halad.

Az unióról is beszélt, szerinte:

Ennek a 80 százaléknak a 80 százaléka pedig Németország felé irányul, „ezért sem örülünk annak, hogy a németek tönkreteszik magukat”, „egységnyi idő alatt talán gyorsabban, mint Hitler tette”.

Egy kérdésre válaszolva a magyarországi ellenzékről azt nyilatkozta, hogy szerinte az ellenzék erkölcsi értelemben kimeríti a hazaárulás fogalmát. De - véleménye szerint -

Kövár László szerint - mivel már bankkártyával sé telefonnal is tudunk fizetni - már csak egy lépés, hogy „chip legyen a fülünkben”, amin sok információ lesz rólunk, és ezt majd valahol gyűjteni fogják. Ennek kapcsán úgy vélte:

„A készpénzhasználat elemi szabadságjog”.

A házelnök úgy vélte, hogy aki a digitális fizetést szorgalmazza, az nem jót akar.

A lap megjegyzi, hogy a fórumon jelen volt Bayer Zsolt is, aki arról beszélt, hogy legkésőbb 2024 márciusában szervezni kellene egy Békemenetet.

Forrás: 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!