DK-s politikusok az egyedi ruhadarab mellett játékpénzt is kínáltak a vesztegetéssel vádolt egykori kormánypárti országgyűlési képviselőnek, aki nem kért az „ajándékokból”.


A héten folytatódott Boldog István korrupciós pere. A korábbi fideszes országgyűlési képviselőnek Mészáros Dávid, a DK Jász-Nagykun-Szolnok megyei területi igazgatója egy „korrupt fideszes bűnöző” feliratú pulcsit akart átadni a bíróság épületének folyosóján.

A 444.hu beszámolója szerint a vád alapján Boldog István és Fehér Petra, a megyei közgyűlés alelnöke 2015 környékén elhatározták, hogy a vidéki településeket uniós támogatásokhoz juttató Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatainál helyzetbe hozott vállalkozóktól pénzt kérnek a biztos győzelemért. Később K. Péter is csatlakozott hozzájuk, aki ezzel a vesztegetési ügy harmadrendű vádlottjává vált.

A Fővárosi Törvényszék egyik tárgyalótereméből távozó Boldogot Mészáros Dávid, a DK Jász-Nagykun-Szolnok megyei területi igazgatója meglepte a folyosón egy „korrupt fideszes bűnöző” feliratú pulcsival, majd a DK-sok játékpénzt is kínáltak neki. Boldog szótlanul tűrte az ellenzéki politikusok akcióját, miközben ügyvédjével kisétált a bíróságról.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!