Bizarr módon próbálta újrakezdeni kapcsolatát exével egy brit nő - írja a Sun.


A Redditre felkerült képernyőfotóból kiderül, hogy az ismeretlen szerző egy kamu-emailcímet gyártott, hogy úgy tűnjék, mintha a wakefieldi Pinderfield kórház nevében írna volt barátjának.

Az a legkisebb gond az üzenettel, hogy egy kórházi hivatalos email-cím ritkán néz ki úgy, hogy [email protected].

Faking an email from the hospital and pretending to be pregnant to get back with her ex. from r/iamatotalpieceofshit

A nő azt írja a helyesírási hibákkal tarkított "hivatalos" levélben, hogy már próbálták keresni a férfit amiatt, hogy a barátnője talán 4-5 hetes terhes, majd még a jövő hét folyamán derül ki biztosan, majd jön a lényeg:

tudatjuk önnel mint a gyerek apjával, hogy a babának szívproblémái vannak, mivel a baba és az anya egyaránt stressz hatása alatt áll.

Ha eddig nem gyanakodott volna az "apuka", hogy kórházból ilyen levél soha az életben nem kerülhetne ki, akkor a következő rész azért fel kellett, hogy nyissa a szemét: a levél írója szabadkozva közli, hogy tudja, hogy ez nem a szokásos, szabályos eljárás, de

azt javasolnám, hogy a baba érdekében ön és a gyerek anyja beszéljék át a dolgokat, tegyék félre nézeteltéréseiket, mivel az utóbbi időben több baba is meghalt a stressz miatt, tudván, hogy a szülei nincsenek együtt.

Mivel a Redditre került fel az iromány, természetesen nem maradhattak el a vicces kommentek. Valaki arra a bakira hívja fel a figyelmet, hogy a kórházban azt nem tudják megállapítani, 4 vagy 5 hetes terhes a nő, de azt már lehet tudni, hogy a magzat szívproblémákkal küzd. A legjobb komment pedig:

Emlékszem, amikor 5 hetes magzat voltam, és a szüleim folyamatosan veszekedtek. Szomorú időszak volt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!