A felhasználóktól érkező panaszok szerint a cég kiszállítási sebessége nagyon lelassult, emellett pedig az ügyfélszolgálat is nehezen elérhető.


Az utóbbi napokban jelentős fennakadások tapasztalhatók a Packeta csomagküldő-szolgáltatás működésében. Az ügyfelektől érkező panaszok szerint a cég kiszállítási sebessége lelassult, és az ügyfélszolgálat is nehezen elérhető, sok esetben a telefonos kapcsolatfelvétel hosszú várakozás után is eredménytelen – számolt be róla az RTL.

A csatorna szerint a Packeta Facebook-oldalán számos elégedetlen ügyfél tette közzé tapasztalatait. Egy ügyfél például 19 napja várt arra, hogy Budapestről Halásztelekre megérkezzen a csomagja, de hiába próbált kapcsolatba lépni a céggel e-mailben vagy telefonon, nem járt sikerrel.

Egy másik ügyfél az Indexnek arról számolt be, hogy szeptember 6-án rendelt egy csomagot, amelyet szeptember 16-án adtak át a Packetának. Azóta több üzenetet is kapott, hogy a csomagja hamarosan megérkezik, de a szállítás még mindig késik.

Emellett a vámkezelések kiszámíthatatlan ideje is lassítja a szállítást. A cég igyekszik javítani a helyzeten: növelik a csomagautomaták kapacitását, bővítik a csomagpont-hálózatukat, és hétvégén is szállítanak.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!