A nyugdíjas nő azt állítja, ma is napi rendszerességgel követik, telefonon is zaklatják, de korábban ötmillió forintért egy bérgyilkost is rá akartak küldeni.


A Blikk szerint filmbe illő védekezéssel állt elő az a négy éve már nyugdíjas jogász asszony, akit százmilliós csalással vádol a Budakörnyéki Járásbíróság.

A cikkben csak L.Á.-néként emlegetett nő csoportvezető bíróként dolgozott, amikor 2017-ben zavaros pénzügyekbe keveredett.

Az ügyvédje szerint még bíróként a nyugdíjazása előtt etikátlanul és szabálytalanul megbízási szerződést kapott egy ingatlanbefektetéssel foglalkozó – az eljárás során meg nem nevezett – jogi irodától. Ezt a tényt elismerte az asszony is.

A bírónő ügyvédje, Csontos Zsolt szerint a L.Á.-né még a nyugdíjazása előtt arra gondolt, hogy ha befejezi a bírói pályát, akkor ebben az ügyvédi irodában dolgozik majd ügyvédként.

- mondta az ügyvéd.

A volt bírónő azért nem nevezte meg ezt az ügyvédi irodát, mert szerinte ha elárulná, megölnék. Azt mondta, még bíróként dolgozott, amikor a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Fővárosi Törvényszék elnökhelyettese korábban arról tájékoztatta, hogy a rendőrségnek titkos információgyűjtés alapján tudomására jutott, hogy a megölésére bérgyilkost kért fel valaki, és ezért már 5 millió forint előleget ki is fizetett. A rendőrök nyomozni kezdtek, de nem találták meg sem a bérgyilkost, sem a megbízót.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!