Kiütéses veresége után visszavonult az északír bokszoló, Carl Frampton.


Frampton a WBO nagypehelysúlyú vb-övéért csapott össze az amerikai Jamel Herringgel Dubajban. Herring magassági fölényét jól használta ki a második és harmadik menetben, de aztán csúnya sebet szerzett, amikor szétnyílt a bőr a jobb szeme fölött.

Frampton azonban nem sokáig reménykedhetett, mert az ötödik menetben Herring egy balos ütéssel padlóra küldte,

This is getting intense ????

Right as Frampton was coming on following a cut to Herring's right eye, @JamelHerring catches him perfectly early in Round 5. First knockdown of the fight …#HerringFrampton | LIVE NOW on ESPN pic.twitter.com/cehK6COg4e

- Top Rank Boxing (@trboxing) April 3, 2021

és aztán a hatodikban egy felütéssel ismét megrendítette, ami után ugyan az északír bunyós még folytatta volna a küzdelmet, de a segédei bedobták a törülközőt.

This @JamelHerring uppercut that was ultimately the beginning of the end of the fight tho … ????#HerringFrampton | ESPN | #AndStill pic.twitter.com/2a323EcraU

- Top Rank Boxing (@trboxing) April 3, 2021

A 34 éves Frampton pályafutása 31. meccsén a harmadik vereségét szenvedte el, és ahogy azt korábban ígérte, ezzel le is zárta a karrierjét, mostantól a családjának szeretne élni.

Frampton korábban két súlycsoportban, kispehelysúlyban és pehelysúlyban is világbajnok volt, a harmadik kategóriában viszont nem járt sikerrel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!