Habár Kiszel Tünde már három napja ünnepli lánya 18. születésnapját, Donatella valójában csak most, július 2-án lett nagykorú. A celeb emiatt őrült hosszú posztot írt, amiben csúcsra járatta az emotikonok használatát és arról is mesélt, hogy milyen rosszul élte meg a terhességét és a szülést.

Kiszel Tünde lánya 17 évesen leérettségizett

Hunyadi Donatella végzett a középiskolával, pár hét és nagykorú lesz.

Drága, jó Donatellám! ???? Szinte hihetetlen, hogy 18 éves lettél!???????? ????Nagyon gyorsan elröpült ez a 18 év! ❣️ Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz én voltam a világon a legboldogabb! ????????❤️

- kezdte Kiszel Tünde.

A várandóságom az elején és a végén kellemetlen volt, de a középidő csodálatos volt! ???? Átértékelődött minden! ???? Sokkal jobban vigyáztam magamra, mint azelőtt, hiszen már ott voltál a szívem alatt! ????♥️❤️ 2001. június végén meleg volt, de július 2-án reggel, amikor mentünk a klinikára esett az eső! Amikor megérkeztünk a kórházba nagyon izgultam, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta nem lesz semmi baj! És végre 9 óra 10 perckor császármetszéssel világra hoztam a Gyermekemet! ♥️ A műtét után annyira legyengültem, hogy az intenzív osztályra vittek, a vérképem is rossz lett, ezért vérátömlesztést kaptam! ☺️De néhány nap múlva hazajöhettem, de már nem egyedül, hanem egy gyönyörű Kisbabával! ????????????

Kiszel ezzel együtt is úgy érzi, minden pillanat megérte.

Lehetetlen leírni mennyi minden történt a 18 év alatt! ????❤️♥️ A gyermeknevelés sok lemondással is jár, de megéri, mert a Kislányom mosolya mindenért kárpótol! ???? Igyekeztem azokat az értékeket átadni Neki amit én kaptam drága Édesanyámtól! ♥️ Hála Istennek nagyon szoros és harmonikus az érzelmi kapcsolatunk! ???????????? Persze néha vannak összezördülések, de nagy szeretettel, megértéssel mindig minden probléma megoldódik! ❤️ Aggódom és izgulok Érted!❣️ Kimondhatatlanul SZERETLEK!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiszel Tünde ????????????????❤️ (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés, Júl 1., 2019, időpont: 6:35 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@kiszeltunde_


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!