Cseh, német vagy lengyel kisüzemi sörmárkák mellett a magyar kraft sörfőzdék termékei közül választhatnak a sörrajongók.

2011-ben a Grabanc IPA sörén kívül nem létezett más, magyar láger sör. Nagyjából ekkor indult a hazai kisüzemi sörfőzés forradalma. Most, 2019-ben már elég sok remek ital közül válogathatunk, sokszor mégis nehezen jutunk hozzá ahhoz a sörhöz, amit szeretnénk.

Nincs raktáron, baromi drága, messzire kell zarándokolni egy-egy különleges tételért... nagyjából ilyen problémák merülnek fel, ha egy sörrajongó rákíván valamire otthoni elmélkedés közben.

A Beerbox ezen a helyzeten akar segíteni, egy egyszerű és praktikus online rendszer kialakításával.

A Beerbox egy szolgáltatási lánc, amely cseh, német vagy lengyel kisüzemi sörmárkák mellett a magyar kraft sörfőzdék termékeit is elérhetőbbé teszi a fogyasztók számára.

Mától, főváros szerte 15, már meglévő söröző és bolt kap Beerbox Pont matricát, és csatlakozik a lánchoz.

De hogyan működik a rendszer?

A vásárlónak lehetősége lesz fix kínálatból, fix áron kiválasztani kedvenc söreit, amelyet a beerbox.hu weboldalon keresztül tud megtenni. Itt megkeresi a hozzá legközelebb eső Beerbox Pontot és annak kínálatát, majd az adott egységhez elsétálva megvásárolja a kiszemelt főzeteket. Így a vásárló egy helyről, kifejezetten kedvező áron szerezheti be a kedvenc termékeket, valamint a Beerbox rendszere által biztosított állandó készlet lehetővé teszi az azonnali és gyors kiszolgálást.

Miért lesz olcsóbb az eddigi lehetőségeknél?

Mert bár lehet, hogy egy kocsmában fogod átvenni a sörödet, nem ott fogyasztod el, így a kereskedelmi (vagy még annál is kedvezőbb) árak vonatkoznak rá. Nem hűtik, nem poharazzák ki neked, így szolgáltatás díja a zsebedben marad.

De miért jó ez nekik?

Mert talán megkívánod a hangulatot és maradsz náluk is egy pohárra.

A sajtótájékoztató például a Neked Csak Dezső - Brewpub & Bistroban került megrendezésre, ahol finom sörkorcsolyákat is felszolgáltak. Én simán el tudom képzelni magamról, hogy elindulok azzal a szándékkal, hogy veszek pár üveget a kedvencemből otthonra, de ha már arra járok, kicsit le is ragadok... akár egy vacsorára.

Na de nézzük, hogy mennyi az annyi.

A szolgáltatást akkor fogják aktívan használni az emberek, ha minél több szereplő lesz, ha minél több sört, minél több helyen tudunk majd átvenni. A kezdeti állapot nyilván csak a kiindulópont.

A főként Budapesten kiépült hálózat a vidéki területek felé is nyit: márciustól már Hódmezővásárhelyen, Szentendrén és Szigetszentmiklóson is találhatunk Beerbox Pontokat.

És reméljük ez idővel csak egyre nagyobb és nagyobb rendszerré növi ki magát.

Egy mini tesztet is beiktattam az oldal hivatalos indulása után. Ne kövezzetek meg, de az én egyik kedvencem a Rohozec meggyes, ami az oldalon 370 forintba kerül. Na ehhez én eddig 690 forintért jutottam hozzá... Keressetek rá a saját kedvencetekre, biztos vagyok benne, hogy jobb árban találjátok majd, mint ahogy eddig szereztétek be.

És fogyasztói szempontból nekünk ez a leglényegesebb pont!



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!