A. Tiborra két és fél év börtönt kért az ügyészség. Semmit sem tagad az edző, aki felrúgta a hét éves kisfiút, csak a tettei megítélését vitatja.


Vádat emelt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal az 56 éves karateedzővel szemben, aki július 11-én úgy felrúgott egy hétéves kisfiút a szolnoki kalandparkban, hogy a gyermek a levegőben megpördülve a feje tetejére esett – tudta meg a 24.hu. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője azt közölte a lappal:

A. Tibor azért bántalmazta a gyereket, mert nem akart felmenni a kalandpark mászó részére. A vádiratból kegyetlen új részletek derülnek ki. Részletezik, hogy a kisfiú hogyan pattant vissza, miután a futópályának csapódott. A vádirat szerint az edző ezután odalépett a földön fekve síró kisfiúhoz, hogy azt mondja neki:

A karateedző ezután felrántotta a gyereket, majd többször is vizet locsolt az arcába, miközben azt mondta:

A vádirat szerint ezután a gyerek fejét hátra hajtva arra is vizet öntött. Mindezt a táborban részt vevő gyerekek szeme láttára. A 24.hu úghy tudja az ügyészségtől, hogy A. nem tagadta, hogy ezt csinálta a gyerekkel:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!