Rendőröknek és a különleges egységnek kellett megvédenie a caracali rémként emlegetett George Dincát, amikor egyik áldozata szülőfalujába érkezett. A helyiek igazi lincshangulatban várták a férfit, akit a rendőrség a 15 éves Alexandra Măceşanu meggyilkolásának rekonstruálása miatt szállított az Olt megyei Dobroslovenibe.

A férfi korábban vallomásában beismerte, hogy július 24-én vette fel autójába Alexandrát, hogy elvigye a caracali középiskolába. A tinédzsert másnap ölte meg, majd elégette a holttestét. A jelenleg is futó rendőrségi akcióval az a hatóságok célja, hogy a lehető legpontosabban rekonstruálni tudják a gyilkosságot.

A Maszol a helyi értesülésekre hivatkozva írta meg, hogy a lány szomszédai a ház mellett várták a begördülő autót, ahol a rendőröknek és a különleges egységnek kellett visszafogni őket, nehogy bántalmazzák a gyilkost. Az egyik helyi asszony sírva könyörgött a rendőröknek, hogy ne engedjék szabadon a férfit, egy másik szemtanú szerint pedig a férfi fején ütésnyom látszódott.

Alexandra Măceşanu meggyilkolása óriási port kavart Romániában, a lány ugyanis elrablása során többször is hívta a rendőrséget, akik nem vették komolyan. Dinca elfogása után bevallott egy másik gyilkosságot is: állítása szerint ő a felelős a 18 éves Luiza Melencut haláláért is, aki idén áprilisban tűnt el.