Egy omszki iskola kirúgott egy fiatal tanárnőt, mert bikinis képeket osztott meg magáról az Instagramon - írja a Siberian Times.


Viktoria Popova az 1950-es évek pin-up lányait idézte meg fürdőruhás képeivel, amelyeken egy ruhaboltnak reklámjának állt modellt.

 

 

Срочно ищем Модель для съёмки в этом же образе!!стоимость обучения и условия пишите в Директ!! #plussizeblogger #plussizefashion #plus-size style #plusmodel #plussize #модельноеагентство #модельноепортфолио #модельноеагентствоомск #модельноеагентство#виктория#учительница #омск#рукипрочьотвиктории #модельноеагенствоомск фотограф @maxim_dyachuk , стилист-визажист @ksenia.detkova образ @plussizeomsk купальник @ulle_omsk

2,174 Likes, 418 Comments - ???EKATERINA???BREDOVA??? (@katuushhaa) on Instagram: "Срочно ищем Модель для съёмки в этом же образе!!стоимость обучения и условия пишите в Директ!!..."

 

Bár először nem akarta nyilvánosan megosztani a fotókat, csak magának tárolni, de miután a modellügynökség, amivel leszerződött, közzétette a képeket, ő is feltöltötte az Instagramjára. Kiderült, hogy az ügynökség vezetője nem is tudta, hogy Popova tanárként dolgozik.

Az iskola azután intézkedett, hogy a szülők kiakadtak a fürdőruhás képeken. Arra hivatkozva rúgták ki, hogy ezzel

rossz színben tüntette fel az iskolát és visszafordíthatatlan kárt okozott a tanárok megítéléséről, ráadásul vétett az iskola erkölcsi és etikai szabályai ellen.

Viktoriát meglepte a döntés, szerinte nem csinált semmi rosszat.

 

"Nem értem, miért kapom ezt a sok támadást. Nem alsóneműben vagy harisnyában pózoltam. Az emberek manapság fotózzák magukat és feltöltik a netre. Ez csak egy bolt reklámjához készült."

A képei már nem elérhetőek az Instagramon, de a kirúgása miatt mégis sokan megismerték Popova nevét. Sokan mellé álltak: több mint 3000 ember posztolt magáról fürdőruhás képet a "a tanárok is emberek" címszóval - írja a BBC.

"Tanárok vagyunk, de emberek is, így megvan a jogunk arra, hogy az iskolán kívül és a közösségi médiában más arcunkat mutassuk"

- írta egyikük a fotója mellé.

Miután hatalmas visszhangot kapott a tanárnő kirúgása, az omszki regionális önkormányzat felajánlotta a nőnek, hogy visszatérhet tanítani az iskolába. Ám mivel fürdőruhás képei és a balhé miatt nagyon népszerű vált,

lehet, hogy inkább a modellkedést választja, ugyanis már két ügynökség is megkereste őt és a tanárinál kecsegtetőbb fizetést ajánlottak neki.

 


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!