A 26 éves Annie Knightnak van egy OnlyFans-oldala, ami elég jól fut. Bizonyos értelemben örült is annak, hogy kirúgták, mert most sokkal boldogabb és több a szabadsága.


A 26 éves Annie Knight azt állítja, azért rúgták ki új munkahelyéről, mert kiderült, hogy miből keresi a mellékes jövedelmét - írta meg a 24.hu.

A fiatal nő szerint azért kellett mennie a munkahelyéről, mert van egy OnlyFans-oldala, ami elég jól fut: saját elmondása szerint a tartalomkészítők felső 0,4 százalékába tartozik.

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Amikor Annie elolvasta a kirúgásáról szóló e-mailt, egyszerre volt dühös és szomorú, mert ő az OnlyFans-oldalt azért indította el még 2020-ban, hogy az onnan származó jövedelméből házat vegyen. Arra is gondolt, hogy szembeszáll a cég döntésével, de aztán letett róla, úgyis „nagyon utálta” a munkát, amit végeznie kellett.

- foglalta össze a lényeget Annie.

A nő egyébként idén szerepelt a The Kyle és Jackie O Show-ban is, ahol kiderült az is, hogy egy év alatt 300 nővel és férfival feküdt le, mert a szextől „jól érzi magát” és „hajlandó bármit kipróbálni”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!