A volt dolgozó Balázsék reggeli műsorában beszélt a történtekről. Elismerte, hogy hibázott, és szerinte a cég nagyon korrekt volt vele.


Néhány napja mi is beszámoltunk arról, hogy kellemetlen incidens ért egy vásárlót az Örs vezér téri IKEA áruházban. Egy vásárló azzal szembesült, hogy miután telefonálva lépett a kasszához, a visszáru bizonylatára egy dolgozó megjegyzésként odaírta: „TELEFONÁLÓ FASZ”.

A férfi egy evőeszköztartót vitt vissza, és mivel állítása szerint az ügyfélszolgálaton sokat kellett várni, felvett egy telefonhívást, de amikor sorra került, türelmet kért a hívótól, amíg az áruház munkatársával megbeszélte, hogy mit szeretne, és hogyan kéri a visszatérítést. Ennek ellenére kapta a megjegyzést az ott dolgozótól.

A Balázsék című Rádió1-es reggeli show-ban megszólalt Dominik, aki az ominózus megjegyzés írója volt.

– mondta el a fiatalember, aki szerint nem váratlanul került sorra az illető, ahogyan az a sajtóban szerepelt, hanem normál sorban állást követően.

Kiderült, hogy Dominik már nem dolgozik az áruházban, mert az incidens után megváltak tőle. Ugyanakkor úgy gondja, a cég korrekt volt vele.

– mondta erről a műsorban. „Megpróbáltak megtenni mindent, minden tiszteletem az övék, de nem tudtak megtartani sajnos. (…) Én a saját véleményemet írtam a papírra, de ettől függetlenül nem nyilvánulhat meg így egy ügyfélszolgálatos munkatárs” – tette hozzá. Mentségül leterheltségét tudta felhozni. „Két hete folyamatosan nyomtam, aztán kicsit elszakadt a cérna. Nyilván nem így kellett volna reagálni” – mondta el Dominik.

(24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!