A Miss Vietnám szépségverseny szervezőinek végül bocsánatot kellett kérniük a sokakat felháborító baki miatt.

Botrányt okozott egy vietnámi szépségkirálynő öltözéke a Miss Vietnám szépségversenyen – számolt be róla a LADBible.

Az eseményen Phuong Anh, a verseny egyik korábbi második helyezettje adta át az első udvarhölgynek járó díjat a színpadon, amikor divatbaki történt.

Erről a pillanatról több kép is elkezdett terjedni a közösségi médiában, sokan pedig nagyon kiakadtak azon, hogy ilyen megtörténhet egy szépségversenyen. Egy felhasználó szerint egy ilyen öltözék nem megfelelő viselet egy ilyen eseményhez, mert nagyon nem néz ki jól a tévén keresztül. Más viszont megvédte a szépségkirálynőt, mondván a ruha alatt egy testszínű body volt rajta, nem fehérnemű, így valójában semmi olyan nem látszódott, aminek nem kellett volna.

– jegyezte meg a kommentelő.

A szervezők végül bocsánatot is kértek a szerintük szerencsétlen eset miatt. Közleményükben azt írták, a ruha bizonyos szögből nézve „nem túl hízelgő” látványt mutatott a színpadon, erre azonban nem számítottak előzetesen, így nem tudták megelőzni a bakit. A szervezőbizottság elnökhelyettese elmondta, hogy a színpadon viselt ruhákat nagy gonddal választják ki az esemény előtt, ezt a problémát pedig a főpróbán nem tapasztalták, mivel akkor nem világított az összes lámpa.

A VN Express szerint maga Phuong Anh is szégyenkezett, amikor meglátta a róla készült fotókat, ezért ő is bocsánatot kért. Mint mondta, ez egy fontos lecke volt számára.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!