Kis híján tragédiába fulladt egy jókedvű strandolás két ausztrál fiatal számára, akik úgy gondolták jó móka lesz, ha egy felfújható matraccal, és egy sörökkel teli hűtőládával sodortatják magukat egy kicsit a tengerben, Nyugat-Ausztrália partjainál. Az erős szél ugyani a nyílt tenger irányába kezdte vinni őket, és hiába próbáltak a kezükkel evezni, semmit sem tudtak tenni ez ellen - írta a LADBible.


Noah Palmer a Channel 7 ausztrál televíziónak elmondta, hogy barátjával, Jackson Perry-vel azt tervezték, hogy nem mennek tovább száz méternél a parttól, de mire észbe kaptak, már tehetetlenül sodródtak a tengeren. A mobiljaik ráadásul lemerülés közeli állapotban voltak, így nem sok lehetőségük volt a segítségkérésre.

Egyik barátjukat hívták fel, aki gyorsan jetskire pattant, és elindult megkeresni őket. Palmer és Perry szerencséjére barátjuk végül rájuk bukkant, amikor már négy kilométerre voltak a partoktól.

A két fiatal elmondta, nagy szerencse volt, hogy volt náluk sör, mert anélkül biztosan sokkal rémisztőbb lett volna az a három óra, amit a gumimatracon sodródva töltöttek el.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!