Az ausztrál férfit és lányát végül a bíróság választotta szét, de utána még egy évig titokban találkozgattak.


Kilenc évig volt együtt lányával egy ausztrál férfi, és a vérfertőző kapcsolatból két gyerek is született, írja a LADbible.

Az apa-lánya viszony még 2000-ben kezdődött, amikor az 53 éves férfi már harmadik feleségével élt együtt, míg a lány háromgyerekes, házas anyuka volt 31 éves korára. John Deaves később azt mondta volt feleségének, hogy ez volt a legjobb szeretkezése élete során, aminél Dorothy megalázóbbat el sem tudott képzelni.

A vérfertőző kapcsolatból két gyerek született, de az első röviddel a születés után meghalt. A pár végül 2008-ban vált szét hivatalosan, miután a bíróság is bűnösnek találta őket vérfertőzés miatt. Azonban még egy évig titokban találkozgattak.

A szakítás előtt a 60 Minutes Australiának arról beszéltek, hogy kitűnő volt a szexuális életük. Bár tisztában voltak a kapcsolat törvénytelenségével, de a közös életükkel nem ártottak senkinek. Ezzel szemben a férfi két korábbi felesége, a már említett Dorothy és Jenny édesanyja végig azon voltak többek között a rendőrség értesítésével is, hogy szétválasszák őket.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!