A New Jersey-i család 15 éve élt az ingatlanban, amit hatvan napjuk lett volna elhagyni. Akkor találták meg a holttesteket, amikor a seriff kézbesíteni akarta a kilakoltatási végzést.


Andrea Alarcon megölte férjét, az 51 éves Ruben Alarcont, valamint lányait, a 9 éves Scarlettet és a 6 éves Emmát, mielőtt maga ellen fordította a fegyvert a család Lincrest Terrace-i otthonában Unionban, az Union megyei ügyészség és egy online gyászjelentés szerint.

A helyi seriff 10:30 körül jelent meg az otthonnál, hogy kézbesítse a kilakoltatási végzést. A házban azonban mind a négy áldozatot halálos lőtt sebekkel találták meg. A gyilkos fegyver a nő holttestének közelében volt, emiatt a nyomozók arra a következtetésre jutottak, hogy ő volt a felelős a halálos családon belüli erőszakért.

Az ilyen nagyságrendű tragédiáknál nincsenek szavak, amelyek gyógyíthatnának, sem magyarázatok” - nyilatkozta William Daniel Union megyei ügyész. „Együtt érzünk az áldozatok családjával és barátaival, valamint az egész közösséggel e szörnyű esemény nyomán."

Christopher Donnelly, Union rendőrfőnöke a család halálát „mélyen tragikus eseménynek” nevezte, amely alapjaiban rázta meg közösségüket.

Együtt érzünk az áldozatok családjaival és szeretteivel” – mondta Donnelly.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!