18 év után búcsút int a magyarországi Forma-1 közvetítéseknek Szujó Zoltán. Mint kiderült: az MTVA szerződésszegés miatt mondott fel a műsorvezető-kommentátornak, aki azonnali hatállyal távozott.

Szujó a Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzése közben írt egy búcsúzkodó posztot Instagram-oldalán, ekkor még nem lehetett tudni, mi áll a távozás hátterében:

"Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik - legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: öveket bekapcsolni!"

- írta.

Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik - legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni !

618 Likes, 81 Comments - Szujó Zoltán (@szujozoltan) on Instagram: "Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom..."

Az MTVA szombat délután kiadott egy közleményt, amelyből kiderül, hogy "szerződésszegés miatt azonnali hatállyal felmondtak Szujó Zoltánnak".

Azt írják, a sportriporter-kommentátor súlyosan megszegte a szerződésében vállaltakat, ezért a közmédia úgy döntött, hogy kényszerűségből felbontja a műsorvezető cégével kötött kontraktust. A történtek miatt az MTVA a jövőben nem Szujó Zoltánnal képzeli el a Formula-1-es műsorok közvetítését.

A közmédia sok sikert kíván a műsorvezetőnek a szakmai és a magánéletében - áll a közleményben.

Mostanra már Szujó Zoltán is nyilatkozott a szakításról. Az Indexnek elmondta, hogy "nem politikai, hanem emberei és szakmai okok vezettek" az M4 Sporttól való távozásához.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>