18 év után búcsút int a magyarországi Forma-1 közvetítéseknek Szujó Zoltán. A sportriporter a Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzése közben írt egy búcsúzkodó posztot Instagram-oldalán:

"Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik - legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: öveket bekapcsolni!"

- írta.

Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik - legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni !

618 Likes, 81 Comments - Szujó Zoltán (@szujozoltan) on Instagram: "Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom..."

Szujó Zoltán 2002 óta dolgozott a magyar Forma-1-es közvetítésekben. Kezdetben száguldó riporterként utazott el a versenyekre, később pedig a stúdiós felvezető műsorokat is vezette az MTVA-nal és az RTL Klubnál is. 2013 óta az M4 Sporton futó közvetítések állandó kommentátora, Wéber Gábor szakkomentátorral együtt kísérték végig a szabadedzéseket, az időmérőket és a futamokat, valamint a csatorna autósportos magazinműsorát, a Boxutca magazint vezette.

Ha kíváncsi vagy, hogyan reagáltak Szujó távozására a magyar F1-rajongók, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>