50 szem gyógyszert vett be, korábban ápolóként dolgozó bátyja mentette meg.


Ahogy azt mi is megírtuk, múlt csütörtökön öngyilkos akart lenni a mindkét szemére megvakított kemecsei édesanya. Gabriellára korábbi párja, Gy. Attila támadt rá, miután nem tudta elfogadni, hogy a nő szakított vele, és puszta kézzel nyomta ki mindkét szemét.

Gabriella testvére, Róbert most a Borsnak elmondta, mi vezetett a kísérlethez. Korábban már elköltöztette húgát és kislányát korábbi lakhelyéről, mivel féltette őket Gy. Attilától és társaitól.

Vélhetően többen voltak, és az egyik szólt a másiknak, hogy jövünk, ezért nem gyújtották fel. Betörésnek nem volt nyoma, nyilván megtudták, hol szoktam a kulcsot elrejteni. A kazánházat viszont feltörték" – mondta a lapnak Róbert.

Egy másik alkalommal a nő új házának tetejét is megdobták, a cserép is betört. Gabriella a történtekért magát okolta, úgy érezte, ő sodorta veszélybe a családját.

Ehhez keserűsót is itattam vele. Mind az 50 pirula kijött belőle, megszámoltam. Ha ennyi hatóanyag felszívódott volna, meg is állíthatta volna a húgom szívét! – mondta a férfi.

Gabriellát kórházba szállították, jelenleg pszichiátrián kezelik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!