A gyerekkori műtét helyét 20 centis heg őrzi a színésznő mellkasán.


Súlyos autóbalesete után továbbra is intenzíven fekszik Sallai Nóra. A Jóban Rosszban színésznőjének azonban nem idegen terep a kórház és a műtőasztalok. Már gyerekkorában is komoly műtéten esett át, ugyanis fejlődési rendellenességgel, pitvari sövényhiánnyal született.

„A legfontosabb tanács, amit a szüleim akkor kaptak, hogy rendszeres ellenőrzés mellett ugyanúgy neveljenek, mint más gyermeket. Jártam játszótérre, óvodába, nem is igen vettem észre, hogy baj van, bár talán mintha egy kicsit jobban óvtak volna anyuék. Aztán egyszer csak elmondták, hogy megoperálnak, és sokáig kell majd kórházban maradnom. Óvodás voltam, úgyhogy volt már valami fogalmam arról, mit jelent az, hogy műtét” – idézte fel a Story.hu a Bestnek adott interjút.

Sallai Nóra mellkasát felnyitották, amit azőta sem felejtett el: 20 centis heg maradt a beavatkozás helyén.

Persze, jöttek látogatni, de nem tudtam őket megölelni sem, mert nem jöhettem ki a szobából, ahogy őket sem engedték be, úgyhogy az üvegfalon keresztül adtunk egymásnak puszit” – mesélte a lapnak a színésznő.

„Egyszer megkérdeztem anyut, ha baj van a szívemmel, akkor én már nem leszek szerelmes? A mesékből, a filmekből kisgyermekként összeraktam, hogy a szívnek és a szerelemnek van valami köze egymáshoz...” – mondta az interjúban a színésznő, aki ezután már szerencsére úgy élhetett, mint egy átlagos gyerek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!