Emma Claiir 9 éves korában addig pörgette a levegőben a család macskáját, amíg véletlenül elengedte. Nem sokkal később a barátnője cicájával is ő végzett.


Visszavonul a közösségi médiától egy ausztrál influenszer, miután nemrég kiderült, hogy gyerekkorában két macskát is megölt, írja a Unilad. Emma Claiir egy podcastban beszélt arról, hogy gyerekként végzett a család macskájával, valamint legjobb barátnője cicájával is.

A történtek miatt az influenszerrel korábban szerződést bontott egy szépségápolási márka is. A szóban forgó podcastban Claiir így fogalmazott:

A podcastból kiderül, hogy 9 éves korában megfogta a szerencsétlen állatot, majd körbe-körbe lóbálta, mintha egy plüsscica lenne, majd véletlenül elengedte. Nem sokkal ezután pedig végzett a barátnője macskájával is. A műsor megjelenése után Claiir egy nyilatkozatban próbálta nyugtatni a kedélyeket, de hiába. Miután a MCoBeauty szerződést bontott vele, egy újabb közleményben kért elnézést a történtekért.

Az embereket azonban ez sem hatotta meg, míg végül az influenszer úgy döntött, inkább visszavonul a közösségi médiából. Néhány nappal ezelőtt az Instagramon jelentette be a döntést, melyben azt is leírta, milyen hatással volt rá az elmúlt időszak. Végül köszönetet mondott családjának, akiket legnagyobb támaszának nevezett.

A teljes, angol nyelvű posztot ITT lehet elolvasni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!