Várkonyi Andrea életük legintimebb titkairól is nyíltan beszélt. Úgy tűnik, a szerelem két évnyi házasság után sem múlik.


Mészáros Lőrinc felesége beszámolt már a romantikus lánykéréséről, beszélt arról is, hogy bár életszínvonala nyilvánvalóan emelkedett, de nem a pénzéért ment hozzá az ország leggazdagabb emberéhez, hiszen önerőből is jómódban élt, továbbá azt is megtudtuk, hogy férjével a házastársi kapcsolat magasabb dimenzióját éli meg.

Ahogy ezen korábbiakról is, most szintén a Story magazin ír mindezek mellett még arról is, hogy férjével milyen módon becézik egymást, ha kettesben vannak.

Várkonyi szerint az a Mészáros Lőrinc, akit hosszú évek fáradságos munkájával a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak, a valóságban nem létezik. „Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók.”

De azért az idill nem mézesmázos, olykor ők is veszekszenek. A műsorvezető szerint Mészáros korábban hirtelen haragú volt, de ezen sokat tudott csillapítani Andrea, aki azért megvallja:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!