A floridai család története hosszú évekkel ezelőtt történt, de a sztorit most kapta fel több internetes portál, többek között a Daily Mail is. Natalie-t a család még 2010-ben fogadta örökbe, az ügyet intéző szervezet szerint a kislány ukrán származású. Az adoptáló szülők, Michael és Kristine Barnett örültek, hogy bővült a család, de egy idő után elkedztek fura dolgokat észrevenni a kislányon. Mindenekelőtt az tűnt fel, hogy Natalie szókincse jóval fejlettebb, mint a legtöbb 9 évesé, ráadásul volt rá példa, hogy a kislány menstruált is.


A család jelenleg Kanadában él, de azzal vádolja őket az amerikai kormány, hogy elhagyták a gyermeküket, mivel a költözéskor szándékosan nem vitték magukkal.

Barnették azért döntöttek úgy, hogy elhagyják a lányukat, mert az többször is megpróbálta megölni az anyját, Kristine-t. Natalie több alkalommal is összetűzésbe került a szüleivel, volt olyan, amikor az örökbefogadó anyját egy magas feszültségű elektromos kerítésnek lökte, de igazán akkor telt be a pohár, amikor erős, maró tisztítószerrel akarta megmérgezni Kristine-t. Barnettéknek ekkor lett elege, ezért döntöttek úgy, hogy a költözés alkalmával nem viszik magukkal Natalie-t.

A pár a fent említett borzalmak ellenére sem fordult el a lánytól, miután hátrahagyták, előre kifizették az albérletének a díját és beíratták a szociális programba is, hogy megpróbáljon boldogulni. Az apa elmondta, hogy félették a többi gyereküket a Natalie-tól, ezért voltak kénytelenek elköltözni.

Natalie-ról jelenleg az a pletyka járja, hogy időközben egy másik családhoz csapódott, akik jelenleg tiniként kezelik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!