Eredetileg az általános Iskolában és Mladenovac környékén történt mészárlás áldozatainak emléke előtt akartak tisztelegni, ám előkerült Vučić bábja.


Ötödször tüntettek Belgrádban az erőszak ellen szombaton, a tüntetést szervező ellenzéki pártok azt kérték a résztvevőktől, hogy hozzanak magukkal virágot.

Egy hónappal vagyunk a szerbiai vérengzések után, és így adóznak a Vladislav Ribnikar Általános Iskolában és Mladenovac környékén történt mészárlás áldozatainak emléke előtt.

Kis gikszer csúszott a békés megemlékezésbe, a virágok mellett ugyanis valaki elhozott egy felakasztott Vučić-figura is. A szerb elnök nem túlságosan nagy, de azért jól felismerhető bábja miatt például kiborult egy posztban Ana Brnabić kormányfő is.

A Twitteren arról írt, hogy az ilyesmit hogy lehet elmagyarázni egy gyereknek, így például az ő 4 éves kisfiának.

Nem nagyon érti a toleráns társadalmat hirdetőket, akik az erőszak ellen tüntetnek, mert közben másokat meg felakasztanának, szerinte ugye, Vučićot, aki másoknak meg mást jelent, „egy barátot, egy apát, egy fiút”.

Az, hogy másként látnak dolgokat, rendben van, az akasztás viszont nincs rendben, fejtette ki a miniszterelnök.

Más kérdés, ha a kormányfő nem teszi ki posztban a bábut, sokkal kevesebben szereznek tudomást a felakasztott elnökről, így viszont csak ezt 380 ezren látták. Köztük most ti is:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!