Harmincéves a Reszkessetek, betörők!, az évforduló pedig komoly nosztalgiázásra indította a rajongókat világszerte. Egyikük, egy Kevin Zak nevű férfi a Twitteren dolgozta ki egy esetleges, most elkészülő folytatás történetét. Természetesen egy ilyen film megvalósulásáról szó sincs, Zak ötletét viszont imádják az internetezők - az első, e témában fogant bejegyzését már 73 ezren lájkolták, és hol van még a vége! Sokezer megosztás, idézet, hasonlók.


THREAD-The time is RIPE for a true Home Alone 3. It's been 30 years. Kevin McCallister (40) is now the Associste Artistic Director at Carnegie Hall (a Brenda Fricker nod). He and his husband Derek (played by Dan Levy) live in Kevin's late Uncle's Townhouse on the UWS. pic.twitter.com/gnIJy7gd9d

- Kevin Zak (@KevinJZak) December 6, 2020

Zak története kapásból úgy kezdődik, hogy a Carnegie Hall művészeti vezetőjeként dolgozó, negyvenéves Kevin karácsonyra hazalátogat a férjével a szülői házba, frissen megözvegyült anyjához. Mrs. McCallister azonban veszélybe kerül, mert a börtönből nemrég szabadult, piti gengszterek, Marv és Harry úgy akarnak bosszút állni Kevinen, hogy elrabolják az anyját.

És innen csak még fordulatosabb lesz a sztori. A Reszkessetek, betörők! televíziós ismétlésére pedig karácsonykor számíthatunk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!