A képviselő az összegyűlt összegből 220 ezer forintot elutalt a Taníték Mozgalom sztrájkalapjába.


Hadházy Ákos független képviselő két napja a közösségi oldalán számolt be arról, hogy újabb pénzbüntetést kapott Kövér Lászlótól.

Akkor azt írta: "Kövér László önkényesen nem fogadta el az igazolásomat és 950 ezer forintra büntetett. Az ok: októberben nem vettem részt két szavazáson, a két napon, két óra alatt összesen 39-szer nem nyomtam meg egy gombot. Természetesen ebben az időben is dolgoztam és azt a szabályoknak megfelelően le is igazoltam: az egyik napon többek között az egykor szebb napokat látott kékestetői intézményben EU-s pénzekből árnyékba tett napelem parkot néztem meg".

Bejegyzése végén azt kérte, hogy aki tud, segítsen neki az összeg kifizetésében: "megköszönöm, ha lehetőségeikhez mérten segítenek ennek a beteg idegzetű idősödő autokratának fityiszt mutatni".

Szerdán pedig már arról számolt be, hogy

„A támogatásból 220 ezer forintot továbbutaltam a Tanítanék Mozgalom sztrájkalapjába, biztos vagyok benne, hogy ezzel a támogatók is egyetértenek. Bár a propaganda persze most is mocskolt eleget, de továbbra is büszkén vállalom: A »tarhálás« nem szégyen, hanem a független politika kulcsa (nem véletlenül támad emiatt idegesen a rogáni gépezet)”.

A képviselő azt is megígérte, hogy nem él vissza a bizalommal:

- írta.

Azt is hozzátette: „De továbbra is mindent meg fogok tenni annak a látszatnak az elkerülése érdekében, hogy ez egy valódi, szabadon választott parlament lenne. Csak remélni tudom, hogy K. nem teszi kötelezővé a felszólalást, vagy akár a kormányt támogató érvek sorolását, vagy éppen a jól fizető kamupozíciók, bizottsági helyek, elnöki, alelnöki pozíciók, stb elfoglalását...de ne adjunk neki tippeket!”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!