Ezúttal Kerepes HÉV-megállójában jelent meg váratlanul a település első embere, aki azért érkezett, hogy növelje a helyiek biztonságérzetét, de útközben találkozott egy helyi részeggel. Izgalmas felvétel kerekedett az esetből.


Gyuricza László a szilasligeti HÉV-megállóban maszturbáló férfi kapcsán ért el országos ismertséget tavaly nyáron: Kerepes polgármestere akkor a Facebookon közölte, hogy a férfiról remek minőségű felvételt készített a térfigyelő kamera, így jobban jár, ha önként jelentkezik, vagy feltölti a felvételt a netre.

– mondta tavaly augusztusi videójában a polgármester, aki most újabb videóval jelentkezett a Facebook-oldalán.

Ezúttal Kerepes HÉV-megállójában jelent meg váratlanul a település első embere, aki rögtön azzal kezdett, hogy azért megy ki a helyszínre, hogy növelje a helyiek biztonságérzetét, és mert a polgárőrök csak pénteken-szombaton tudnak járőrözni, rendőrből pedig nincs elég.

A megálló felé útközben találkozott egy részeg helyivel, aki az út közepén állt, és azt állította, hogy kirabolták.

Ezután heves üvöltözésbe kezdtek, majd amíg a polgármester kihívta a rendőröket, a helyi ALDI előtt beszélgetett kicsit a férfival, aki viccelődve(?) azt mondta, hogy „eljött kábítószert venni”.

Gyuricza közben azzal gúnyolta a saját bevallása szerint ittas férfit, hogy látott már ennél rosszabb állapotban lévő kart is – utalva ezzel arra, hogy a videó főszereplője azt állította, „szúrja magát”.

Itt megnézhető a tanulságos videó.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!