A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei egy közúti ellenőrzés a 35 éves C. Dániel táskájában közel fél kiló marihuánát, valamint 30 gramm kábítószergyanús anyagot, mérleget, dohánypapírt és 150 ezer forintot találtak - írja a Police.hu.

A rendőrök ezután házkutatást tartottak a férfinél, ahol további több mint egy kiló marihuánát, valamint 28 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az autóban ülő mindhárom gyanúsított drogtesztje pozitív lett.

A házkutatás során a rendőrök kiderítették, hogy a férfiak a drogot a budapesti Sz. Balázstól vásárolták, akinél hamarosan szintén házkutatást tartottak. Ott egy kiló marihuánát, valamint kábítószer értékesítéséhez használt precíziós mérlegeket, simítózáras tasakokat, mobiltelefonokat és közel 600 ezer forintot foglaltak le.

A kissé komikus fordulat ekkor következett be. A Police.hu közlése szerint

a rendőrök intézkedésekor a díler egyik vevője is megjelent a lakásnál; V. Viktor a neki ajtót nyitó nyomozótól szeretett volna marihuánát vásárolni. A gyanútlan vásárlót a rendőrök elfogták, és mintavételre előállították.

hirdetés

A rendőrség C. Dániel és Sz. Balázs előzetes letartóztatását indítványozzák.

Drogdíler lakásában kutató rendőröktől akart kábítószert venni egy férfi

A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően tartottak kutatást a díler lakásán, amikor a gyanútlan "vevő" érkezett.



hirdetés