Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ezeket a kérdéseket nem szívesen teszik fel a férfiak a nőknek.

Egy jó párkapcsolat titka az őszinteségen alapuló beszélgetés. Ne szégyelld megkérdezni a párodtól, ha valami érdekel. Jobb, ha megtudod az igazságot, minthogy kétségek közt, és egy hamis világban élj.

Számos olyan dolog van, amit a két nem másképp csinál, másképp gondol. Ne szégyelld megkérdezni a párodtól, ha valamit nem értesz. Sok férfiban merülnek fel kérdések, de nem merik azokat feltenni kedvesüknek. Az alábbiakban ilyen kínos kérdésekre próbálunk választ adni.

1. Miért járnak a nők párosával a mosdóba?

Leginkább a fiatal lányok járnak együtt az illemhelyre, ilyenkor ugyanis alkalmuk adódik egy kis pletykálásra, és a smink megigazításában is tanácsot adhatnak egymásnak. De az is lehet, hogy azért mennek együtt, mert épp kölcsön szeretnének kérni egy rúzst, vagy egy szempillaspirált. Sőt, párban biztonságban érzik magukat, mert van aki őrt álljon az ajtónál.

2. Miért néz ki teljesen másképp egy nő sminkkel, mint smink nélkül?

A smink ápol, és eltakar. Egy bizonyos életkor után a nők előszeretettel sminkelnek egy kicsit erősebben, hogy eltakarják a ráncaikat, az öregedési foltokat, bőrproblémákat. Azonban igen megdöbbentő lehet egy férfi számára, amikor egy szép női arcról lekerül a smink, és egyáltalán nem hasonlít arra, aki azelőtt volt. A drasztikus változás annak köszönhető, hogy a nő nincs megelégedve a saját kinézetével, nem tudja elfogadni az idő múlását.

3. Miért költenek a nők olyan sok pénzt sminkre?

A nők általában mindig sok pénzt költenek arra, hogy be tudják szerezni a legújabb kozmetikumokat. A bőr szépségének fenntartása érdekében 3 fontos lépést kell betartani: tisztítás, hámlasztás és hidratálás. A kozmetikai cégek pedig állandóan újabb és újabb professzionális termékeket dobnak piacra. A szépség érdekében pedig a nők nem csak a legújabb termékeket vásárolják fel, hanem hajlandóak nagyon sok időt is eltölteni a szépítkezéssel.

4. Miért olyan fontos a nőknek az ölelés?

Minden nő szereti, ha tévénézés közben megöleli a párja. A férfiak, bár leginkább eleget tesznek a kívánságnak, mégsem értik, hogy miért olyan fontos az ölelés. Az ölelés fokozza a biztonságérzetet, harmóniával, kiegyensúlyozottsággal, boldogsággal tölt fel, serkenti az oxitocin-termelődést.

5. Havonta egyszer miért "fordulnak ki önmagukból" a nők?

A menstruációs ciklus idején a nők nem csak a fizikai fájdalmakkal, görcsökkel, hányingerrel, gyengeséggel, hanem erős hangulati változásokkal, depressziós tünetekkel is meg kell küzdjenek. Ilyenkor nagyfokú szeretetre, támogatásra és megértésre van szükségük.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!