Szörnyű gyilkosság történt az oroszországi Omszk városában. Egy 28 éves nő megölte a 2 éves kislányát, mert az étellel játszott, amit az anya nem nézett jó szemmel - számolt be róla a Daily Mail.

A kisgyerek egy kenyérszeletet használt játéknak, méghozzá úgy, hogy darabokra szedte, majd a morzsákkal együtt a padlóra söpörte. Amikor ezt az édesanyja meglátta, nagyon dühös lett. Úgy döntött, meg kell büntetnie a lányát, hogy megtanulja: az étel nem játék. Ölébe vette a gyereket, majd egy nagy darab kenyeret tömött a szájába. A kislány így nem tudott levegőt venni és megfulladt.

Az anya már későn kapott észbe: csak akkor vette ki a kenyeret a gyereke szájából, amikor a kicsi már nem lélegzett, a teste pedig elernyedt és elkékült.

Mivel a nő már tudta, hogy a kislány meghalt, arra kérte a párját - aki ezidő alatt a szomszéd szobában volt -, hogy rejtse el a holttestet. A férfi egy kék törölközőbe csavarta a kicsit, majd egy sporttáskába tette, amit az utcán eldobott.

Miután a gyerektől megszabadultak, az anya - akinek egyébként van még egy kisfia is - úgy élt tovább, mintha mi sem történt volna. A szomszédok értesítették a rendőrséget, miután kiszúrták, hogy a kislány eltűnt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>