A hajnalok hűvösek, csípősek lesznek, több helyen 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet. Nappal viszont gyorsan fog melegedni a levegő: délutánonként 21-26 fokot mérhetünk.


Keddig újabb csapadék nem jön, vasárnap is száraz, napos idő várható, ami szerencsére segíti majd az árvízi védekezésben résztvevők munkáját a Duna mentén.

A hajnalok hűvösek, csípősek lesznek, több helyen 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, de a fagyzugokban 3-4 fok sem kizárt. Napkeltét követően a zavartalan napsütés hatására viszont gyorsan fog melegedni a levegő: délutánonként 21-26 fokot mérhetünk - írja az Időkép.

Vasárnap kora őszi időben lesz részünk sok-sok napsütéssel, csapadék nélkül. Nyugaton és északnyugaton néhol élénk lehet a déli, délkeleti szél. Hajnalra foltokban pára, köd képződik. A hűvös, helyenként hideg reggelt követően délután 21-26 fokot mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn marad az alapvetően napos idő,

Kedden nyugat felől megvastagszik a felhőzet, és elszórtan záporok, zivatarok alakulnak ki. A legtovább keleten marad napos az idő. Az élénk déli, délkeleti szélben 21 és 28 fok közé melegedhet a levegő.

Szerdán többfelé párásan, ködösen indul a nap. Napközben sok felhő lesz felettünk, és elszórtan várható eső, délután záporok, zivatarok. A délies szél a Dunántúlon és keleten feltámad. Délután 21-26 fok várható.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!