Keanu Reeves jó ideje az Internet kedvence, most pedig újabb húzással érdemelte ki a "Hollywood legkedvesebb pasija" címet: a John Wick 4. forgatási munkáinak lezárását megünneplendő méregdrága luxusórát vásárolt a film kaszkadőrcsapatának minden egyes tagjának. Hogy Reeves mennyire nagyra értékeli a kaszkadőrök munkáját, azt már nem először hangsúlyozta, ám most ezt elég konkrét formában, egy-egy személyre szabott, közel tízezer dollár (több mint hárommillió forint) értékű Rolexszel jelezte a csapatnak.


A Vanity Fair tudta meg, hogy Reeves először is meghívta vacsorázni a négy kaszkadőrt egy párizsi étterembe, majd a vacsora közben adta át nekik a személyre szabott ajándékot. Jeremy Marinas, Dave Camarillo, Li Qiang és Bruce Concepcion egy-egy Rolex órát kapott, ráadásul mindegyik tartalmazott egy teljesen egyedi, személyre szabott üzenetet is a színésztől. Marinas az ajándékról szóló posztjában azt írta, ez a legjobb forgatást lezáró ajándék, amit valaha kapott, Concepcion szintén posztolt az ajándékról, ezt a posztot találta meg egy Reeves-rajongói oldal, és terjesztette el a weben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Keanu Charles Reeves Fan Page (@keanucreeves.fanpage) által megosztott bejegyzés

A John Wick-filmek negyedik darabja nem tér el a korábbiaktól abban, hogy elég komoly kaszkadőrteljesítményeket igényelt, így érthető Reeves hálája. A John Wick: Chapter Four (azaz John Wick: Negyedik fejezet) 2022-ben kerül majd a mozikba, de már most tudni, hogy lesz ötödik is, hamarosan indul a gyártás, emellett pedig egy spinoff-sorozatot is terveznek a filmekből The Continental címen, melyet ért némi támadás, miután a Hollywoodban mostanában nemkívánatos személyként kezelt Mel Gibsont választották a főszerepre. A Keanu Reeves rajongóknak ugyanakkor nem kell megvárniuk a következő John Wick-filmet: Reeves idén év végén, majd' húsz évvel az első Mátrix után ismét Neo bőrébe bújik a Mátrix: Feltámadások című filmben, ami már idén decemberben mozikba kerül.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!