A kávézóhoz tartozik még egy 3D Gallery is, ahol mindenki jól érezheti magát.

Győr legújabb kulturális attrakciója a 2D selfie Cafe, amely nem csupán egy új helyet jelent a város gasztronómiai térképén, hanem egy valóban egyedi élményt is kínál. A kávézó azokat a látogatókat célozza meg, akik szeretnék a mindennapokat egy kis varázslattal fűszerezni, és egy olyan világba lépni, ahol a valóság és a képzelet határai elmosódnak.

Ez az innovatív kávézó Tokióból indult el, ahol a „2D” koncepció gyorsan nagy népszerűségnek örvendett. Az ötlet mögött álló kreatív csapat arra törekedett, hogy a kávézó belső terét úgy alakítsa ki, mintha egy képregény vagy animációs film jelenetébe csöppennél. A látogatók ebben az egyedülálló környezetben egyfajta vizuális utazáson vehetnek részt.

A Győrben található kávézó pontosan ezt a koncepciót követi, és minden részletében a tokiói mintát igyekszik visszaadni.

A falak, asztalok, székek és még a padlók is úgy vannak tervezve, hogy harmonikus egységet alkossanak.

Az élmény nem csupán a látványra korlátozódik; a kávézó ínycsiklandó menüje is hozzájárul a különleges atmoszférához. Válogathattok különböző szendvicsek, limonádék, kávék és desszertek között, de kínálatuk folyamatosan bővülni fog.

A 2D selfie Cafe Győr központjában található, a Baross Gábor út 12-ben, ami könnyen megközelíthető helyen, egy városnézős nap után tökéletes helyszín arra, hogy betérj ide egy finom falatra. Ideális helyszín egy baráti találkozóra, egy romantikus randevúra vagy akár egy családi programra is. 

Szuper program levezető nemcsak a családosoknak, hanem mindenki jól érezheti náluk magát. Ebben a galériában nem érvényesek azok a szabályok, mint máshol. Itt ugyanis megérinthetjük a képeket, sőt mi is részeseivé válhatunk! A képek folyamatosan cserélődnek, így mindig érdemes visszatérni hozzájuk.

Ha te is szeretnéd kipróbálni, hogyan lehet egy hétköznapi kávészünetből egy különleges kaland, ne habozz, látogass el a város legújabb trendi helyszínére!

Mi is ellátogattunk hozzájuk, az alábbi TikTok videónkban te is megnézheted tapasztalatainkat:

@szeretlekmagyarorszag.hu 2D Selfie Cafe& 3D Galéria ? Győr Baross Gábor út 12 #selfiecafe #kavezo #gyor #program #3dgaleria ♬ eredeti hang - Szeretlek Magyarország.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!