Nagy felháborodást keltett több chicagói rendőr, akik munkaidőben henyéltek egy képviselő irodájában, miközben a környéken sorra fosztották ki az üzleteket.

A lustálkodó egyenruhásokat - köztük magas rangú tiszteket - az iroda biztonsági kamerái buktatták le, amelyeknek felvételeit egy csütörtöki sajtótájékoztatón mutatták be. Ezeken látszik, hogy

egy rendőr egy kanapén szunyókál, többen ráérősen kávézgatnak és telefonoznak, sőt még kukoricát is pattogtattak unalmukban.

A rend őreit egyébként azért hívták ki Bobby Lee Rush politikus irodájához még június elsején, hogy egy betörés miatt nyomozzanak. Aztán úgy tűnik, ott ragadtak és kényelembe helyezték magukat.

Amikor a kongresszusi képviselő megnézte a biztonsági kamerákat, hogy visszanézze a betörésről készült felvételeket, nagyon megdöbbent a henyélő rendőröket látva. Teljesen kiakadt, hogy ahelyett, hogy a dolgukat végezték volna, úgy lazsáltak az irodájában, mintha otthon lennének. Ráadásul eközben a környék több üzletében is fosztogatások történtek.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés