Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett lettek a tavalyi év nyerő párosa, mostanság pedig komolyan foglalkoztatja őket a frigykötés gondolata. Ők ketten a Best magazin különszámához álltak modellt esküvői szettekben, közben pedig arról is meséltek, hogyan gondolkoznak a házasság intézményéről.

Odett elmondta, hogy bár kettős érzés van benne az örökre szóló elköteleződést illetően, a félelme mellett ott a vágy is, hogy szerelme vele akarja leélni az életét, így ha kedvese megkérné a kezét, azonnal igent mondana. Fenntartásaival egyébként Kamarás Norbi is egyetért, mondván, sosem nősülne kedvezményes hitelért, társadalmi nyomásért vagy azért, mert éppen becsúszott egy baba. Véleménye szerit a házasságkötés annak a bizonyítéka, hogy egy pár a végsőkig kitart. Erre pedig nem csak a nők, de a férfiak is gondolnak.

Hozzátették viszont, hogy egymás nevét nem szeretnék felvenni, főleg nem olyan módon, ahogyan a Puskás-Dallos házaspár tette nemrég.

Nagyon jó barátaink, és sokat elárul a kapcsolatukról, hogy felvették a másik családnevét. Ez nekik fontos volt, nekem egy kissé idegen. Jó nekem a Kamarás

- mondta Norbi, mire Odett is rávágta, hogy ő is megtartja a saját családnevét, ugyanis Kármánként szeretne divattervezővé válni. Abban már most biztos, hogy a saját esküvői ruháját magának tervezi, és ő is varrja meg. Hogy hercegnős vagy sellős fazonú lesz, majd azután dönti el, ha már mindkét tervet megrajzolta.

BEST magazin esküvői különszám


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!