A szerda esti esemény a Hagyományok Házában lesz, ahol a világzene, énekelt versek, régi zene és egyéb műfajok ismert előadói lépnek fel.


A hazai zenei élet kiválóságai fogtak össze a Misztrál Együttes kezdeményezésére, hogy pénzadományt gyűjtsenek a törökországi és szíriai földrengés károsultjainak megsegítésére.

A március 22-én, szerdán 19 órakor a Hagyományok Házában (1011 Budapest, Corvin tér 8.) kezdődő jótékonysági koncerten a világzene, énekelt versek, régi zene és egyéb műfajok ismert előadói lépnek föl.

Ott lesz BERECZ András előadóművész, a BOKROS Trió, FERENCZI György és az első pesti RACKÁK, KALÁKA, KOBZA Vajk, KRULIK Zoltán és BEDE Sári (Makám), Miqueu MONTANARO, MISZTRÁL, MUSICA HISTORICA, PETRÁS Mária, Pál István "SZALONNA", RÓKA Szabolcs és Róka Bálint, SEBESTYÉN Márta, a SEBŐ-együttes, a TÁZLÓ együttes, TOLCSVAY Béla, TÖRÖK Tilla Folk Experience és a VUJICSICS együttes.

Támogatói jegyek 10.000, 20.000 és 50.000 forint értékben válthatók ONLINE kalakazenebolt weboldalon.

A több mint egy hónappal a természeti katasztrófa után is a törökországi földrengés által legsúlyosabban érintett Hatay tartományban dolgoznak az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai. A magyar segélyszervezet és nemzetközi partnerszervezeteinek a felmérései egyaránt azt mutatják, hogy

A helyzet a régió fővárosában, Antakyában a legsúlyosabb, hiszen itt az épületek 90 százaléka lakhatatlanná vált, a még álló épületek pedig tovább sérülnek az azóta is folyamatos utórengések következtében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!