Decemberben az egész sajtót körbejárta a kép, melyen Jázmin Viktória, a Miss Universe magyar versenyzője párezer forintos butikruhában, zászlóval a kezében állt színpadra a szépségverseny döntőjén.

Kapcsolódó

Tízezer forintos Zara-ruha volt a nemzeti viselete a magyar versenyzőnek a Miss Universe döntőjében

És persze egy lobogó.

A szépségkirálynő több mint egy hónapig nem beszélt a történtekről, és bár a szerződése továbbra is köti, a múlt héten megszólalt a történtek kapcsán. Mint mondja, a szervezők cserben hagyták őt, a pluszköltségekkel pedig a mai napig nem számoltak el. Jázmin Viktória ma az RTL Reggeliben folytatta történetét, elmesélve, hogy bár a szervezők nem segítették őt a bajban, másnap, amikor a hírportálok cikkezni kezdtek a ruhájáról, számon kérték, hogy kinek mit mondott. Hozzátette, hogy kezdetben még azon is elgondolkozott, hogy fehérneműben vonul végig a színpadon.

Kapcsolódó

A címébe is kerülhet, mégis megszólalt Jázmin Viktória, a Miss Universe Zara-ruhás magyar versenyzője

Úgy érzi, cserben hagyták a magyar szervezők.

Gondolkoztam azon, hogy konkrétan csinálok egy Victoria's Secret showt ott, de nem nagyon akarták azt sem

- mondta a modell, akibe egyébként a megszólalása után azért álltak bele egyesek, mert nem beszéli tökéletesen a magyart.

A műsorban elárulta, hogy Németországban járt kétnyelvű iskolába, ahol a német mellett angolul beszéltek. Ezzel párhuzamosan tanult franciául, szlovákul pedig a mai napig, miközben gyerekkorában éveken át csak otthon beszéltek magyarul a családjával.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!