Jamie Oliver a könyveinek borítóin következetesen úgy szokott öltözni, mintha az anyja öltöztetné egy eurós német turkálókból, holott lenne pénze divatosabb dolgokra is, de feltételezhetően ezzel az is a cél, hogy hétköznapibbnak tűnjön. De legalább Oliver tud saját béna divatérzékén nevetni, és most meg is tette egy áprilisi tréfa keretei között. Az Instagramra tett ki egy videót, amiben A pucér szakács 20 éves évfordulójára egy videóban bejelenti, hogy piacra dobja a ronda inget, amit a borítón visel, közben végig divatpionírnak nevezve magát.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Remember THAT shirt I wore on the front cover of The Naked Chef?? Well, as we're celebrating 20 years of The Naked Chef this month, I've brought it back!! And you can finally get your hands on it! It's a limited run so order your shirt through the link in my bio guys. Brilliant!! Big Love xx #FashionForward #TheNakedChef

Jamie Oliver (@jamieoliver) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2019, időpont: 11:00 (PDT időzóna szerint)

Ha a linkre kattintunk hozzá a biójában, és rábökünk a weboldalon az ing vásárlására, természetesen kiderül, hogy az egész csak átverés. De legalább kreatív, önreflexív humorral.

Kiemelt kép: Dominik Bindl/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!