Idén a különc milliárdos lesz a párkereső műsor címszereplője. Jákob azt is elárulta, mi az ami számára nagyon fontos egy nőben.


Szerencsésnek tartja magát a szerelemben Jákob Zoltán, milliárdos üzletember, a következő Nagy Ő. Az ország egyik leggazdagabb embere a Tények Plusszban azt mondta, szereti a kihívásokat, ezért vállalta el a TV2 műsorát is.

Ahogy arról mi is beszámoltunk:

A Crystal Nails alapító-tulajdonosának vagyonát 43 milliárd forintra becsülik, ezzel jelenleg ő az ország 37. leggazdagabb embere.

„A szerelemben szerencsés vagyok, főleg azért, mert könnyen szerelembe esek, ami nem egy pozitív tulajdonság, de amikor benne vagyok, akkor mindent beleadok, és nagyon jó szokott lenni. Nyilván ebből következik az is, hogy volt már több. Amikor vége van, akkor nem azt gondolom, hogy az egész rossz volt, hanem a jó részeket mindig értékelem, és azt őrzöm meg magamban” – fejtette ki Jákob a Tények Plussznak.

Azt is elmondta, hogy

„Nagyon sokszor megmutatom azt, honnan hova lehet eljutni. Példát szeretnék mutatni, fiataloknak, vállalkozóknak, hogy el lehet érni az álmokat. Ebben a műsorban én is kíváncsi vagyok, mit lehet elérni.”

Jákob azt is elárulta, hogy számára nagyon fontos a humor, szereti ha valaki jó társalkodó partner is, mert ő sokat mozog a társasági életben.

Az üzletember a műsorban igyekszik majd kiszűrni azokat a nőket, akik csak a pénzért szeretnék őt közelebbről megismerni. Erre ugyanis a múltban már többször is volt példa.

- mondta az új Nagy Ő.

„Egész életemben a kíváncsiság hajtott. Amikor nem voltam gazdag, kíváncsi voltam, hogy milyen lehet annak lenni, ők hogyan élnek, hogyan udvarolnak? Most, hogy már elértem ezt a célomat, hasonló indíttatásból vállaltam A Nagy Ő felkérését is. Így akik hasonlóan kíváncsiak, mint én voltam, válaszokat kaphatnak ezekre a kérdésekre, és afféle inspirációként is szolgálhat, hogy hová lehet eljutni, ha teszünk az álmainkért” - mondta a milliárdos üzletember.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!