Az édesanya szerint a fia azóta sem tudta feldolgozni az esetet, romlottak az eredményei és zaklatott. A napköziből is ki kellett venni, hogy kerüljék a találkozást a pedagógussal.


Egy kétségbeesett édesanya még mindig csak könnyek közt tudott beszélni arról, hogy mi történt fiával az iskolában tavaly októberben. A napközis tanárt feljelentették, a rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, de azóta is dolgozik - írja az RTL.hu.

Fülöp Attiláné Orsolya a Fókusznak mesélte el a történetet. Az anya elmondása szerint az iskolai udvarról készültek felmenni az osztályterembe a gyerekek, amikor a sorban Krisztofert egyik társa elkezdte piszkálni. Hiába kérte a kislányt, hogy hagyja abba, az továbbra is piszkálódott. "Ekkor elhagyta a kisfiam száját két csúnya szó, amit a napközis tanár meghallott" - mesélte az asszony.

A kisfiú nem merte otthon elmondani, hogy mi történt vele. Egy osztálytársa hagyott üzenetet az édesanyának arról, hogy mi zajlott le az iskolában. Az asszony hazaérve megkérdezte a gyerekét, hogy mi volt ez, a kisfiú ekkor mesélte el könnyek között az esetet.

Krisztofer azt mondta, nemcsak a napközis tanár volt ott, hanem a tanári vécén kívül állt egy másik tanár is, mégsem tett semmit, hogy segítsen neki. Orsolya azonnal felhívta őt, hogy megtudja, valóban ezt történt-e. Azt mondta, hogy igen, és el fogja mondani a rendőröknek.

Az anya ekkor a rendőrségen feljelentést tett a tanár ellen, akit már kihallgattak. Az asszony azt mondja, hogy még mindig nem nyugodott meg.

Orsolya szerint a fia még mindig nem tudta feldolgozni a történteket, látszik rajta, hogy dühös és csalódott a felnőttekben. Az eddigi kitűnő tanuló most pár négyest is kapott a bizonyítványába és a koncentrálás is nehezebben megy neki - állítja az édesanya.

A Fókusz megkeresésére az igazgató először levélben ígért választ a kérdésekre, majd a folyamatban lévő hatósági vizsgálatra hivatkozva megírta: nem áll módjában nyilatkozni. A szülők szeretnék majd kivenni az iskolából a gyereküket, de egyelőre még nem tudtak új intézményt keresni neki.

VIDEÓ: A Fókusz beszámolója


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!